dimarts, 11 de novembre del 2014

FANTÀSTIC CAP DE SETMANA ... QUE ESPEREM REPETIR MÉS COPS

Nosaltres som un club petit, acostumat a començar moltes vegades de zero i poc abonats a les victòries majoritàries dels nostres equips. Sé que hi ha molts clubs que això ho viuen setmana rere setmana però per nosaltres això és nou ... i engrescador. 
Quatre victòries en quatre partits que ens empenyen a seguir treballant amb la màxima il·lusió i ens demostren que amb treball, sacrifici i moltes ganes es poden aconseguir moltes coses. 

ABSOLUT MASCULÍ ( RUBÍ B 7 - SALLENT 9)
Iniciàvem el mes clau de la competició, aquest novembre marcarà en gran mesura les possibilitats d'aquest equip ja que tenim un mes ple d'enfrontaments directes. 
Primera parada Rubí, contra el seu filial que aquesta setmana disposava dels reforços habituals del primer equip al no tenir jornada a Primera Divisió. 
Com ve sent un mal costum, mal inici de partit, on ràpidament els locals es van posar amb dos gols d'avantatge que ens va fer anar a remolc els dos primers quarts. Amb una bona defensa zonal i una mala circulació nostra en atac, els locals es sentien còmodes com així ho demostrava el 5-3 a mitja part. Després del descans, vam saber ajustar els nostres atacs i ajudats per la gran tasca a la porteria i una millor predisposició defensiva, vam poder capgirar el resultat fins arribar al 7-9 final que ens donava dos punts molt importants en una piscina on serà molt difícil guanyar. 
Bon partit dels dos equips, amb masses expulsions pels dos costats i una mostra de les ganes que té l'equip d'estar al capdamunt de la classificació. Setmana de descans i a preparar a consciència els dos propers enfrontaments, a casa amb Santa Eulàlia i a la piscina de l'Autònoma que ens poden donar un impuls important. 

ABSOLUT FEMENÍ ( SALLENT 18 - SANT ADRIÀ 8)
Bon partit, una vegada més, sobretot en l'aspecte ofensiu, on en tres partits jugats a casa portem una mitjana de gairebé 20 gols per partit. Igual que amb l'equip masculí, ara tenim un mes de novembre que ens ha de marcar cap a on som capaces d'anar ... i volem mirar ben amunt. 
Dissabte ens enfrontàvem a un equip amb molt ofici, amb jugadores experimentades i això es va notar en els primers minuts, on ens va costar marcar el ritme de partit. Un cop assentades, vàrem ser capaces de tornar a realitzar el joc fluid que estem desenvolupant els últims dies i poc a poc vam anar eixamplant les diferències. 
Com ja estar sent habitual, les absolutes marquen el camí i les cadets s'hi aferren amb energia per acabar quadrant un equip que va a més i cada cop es creu més al que juga i el què ha de fer. 
Bon paper a la porteria, amb detalls a millorar però amb ganes de fer-ho i progressió constant. Moments de defensa interessants, amb dosis d'esforç i gran treball ofensiu on tothom comença a tenir clar el seu paper i tothom suma. 
Ara ens toca preparar els dos enfrontaments clau d'aquest mes, dissabte a la piscina del Santa Eulàlia i el proper a casa amb Vallirana. Sabem que tenim les condicions per donar la cara i realitzar un bon paper, treballarem dur per fer-ho realitat. 

CADET MASCULÍ (MONTJUIC 4 - SALLENT 11)
El de dissabte era d'aquells partits que sobre el paper penses que has de perdre, pel nom de l'equip contrari i perquè després de la derrota en front el Catalunya semblava que estàvem predestinats a lluitar per ser quarts. Però l'esport és meravellós i el nom i els resultats fets amb anterioritat no valen de res quan l'àrbitre xiula l'inici del partit. S'ha de viure el present.
Gran tasca de tot l'equip, amb una defensa, clau sempre en aquest esport, ben treballada i finalitzada a la porteria amb una gran actuació. Bona feina atacant, amb tot l'equip col·laborant per trobar al jugador franquícia de l'equip i col·locar-lo en la millor situació per definir les jugades. Serietat i concentració en tot moment, exceptuant dos minuts al tercer quart que van donar vida als locals. 
Tot això sumat ens van donar una victòria àmplia, no esperada i que referma el que cada setmana expliquem, la feina, el treball diari és el que acaba donant els seus fruits el cap de setmana. 
Ara cal que això no ens faci perdre el cap, el proper partit ens enfronta un sorprenent Poble Nou que s'ha situat líder del grup després de la victòria a la piscina del que semblava el gran favorit i després quedarà tota una segona volta, on com hem dit abans, el fet fins ara ja no tindrà valor. 

INFANTIL MIXTE (BADIA 13 - SALLENT 14)
Després del dissabte que havíem viscut, arribava el torn dels Infantils. Tothom esperava una nova victòria per arrodonir el cap de setmana. I els xavals no van fallar. 
Des de l'inici vàrem anar per davant en el marcador, amb molt bona tasca ofensiva i molts aspectes a llimar en defensa, però ja amb més aportació dels dos porters, que dia a dia van creixent tot i les dificultats. Només un petit ensurt a la quarta part, que ens vam posar dos gols per sota, ens va fer dubtar en una possible victòria. Però una magnífica reacció en els dos últims quarts ens va donar dos punts molt valuosos i una gran alegria a la nostra parròquia. 
Content perquè el grup millora a passes de gegant, perquè els nanus cada dia entenen més el què volem i el que han de fer dins l'aigua, perquè el treball diari va donant els seus fruïts i perquè mica en mica anem veient més aportació de tots els jugadors, els més "veterans" assumeixen el lideratge i la resta comencen a aportar coses positives.  
No estem ni de bon tros on ens agradaria, però hem de destacar que cada setmana millorem l'assistència als entrenaments, millorem en aspectes que el primer partit no sabíem ni que existien i millorem col·lectivament, aspecte bàsic en aquest esport. 
Aquest diumenge derbi amb Minorisa per tancar la primera volta, setmana interessant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada