diumenge, 2 de novembre del 2014

UN TOT SANTS PASSAT PER AIGUA

Habitualment per aquestes dates no tinc per costum tenir partits de waterpolo, més aviat intento disfrutar tant com puc de les Fires de Girona, tradició que per poc que pugui no em perdo cap any, tot i que ara des d'una perspectiva totalment diferent, ja hem deixat les barraques pels més joves i gaudim més de les hores de sol.
Però aquest any m'he hagut de quedar a casa, deixant la família un parell de dies a Girona, ja que el dissabte 1 de Novembre, festivitat de Tots Sants a algun il·luminat se li va ocórrer posar Jornada de Lliga en el Calendari, entenent probablement que els sous milionaris que cobrem tant entrenadors com waterpolistes d'aquest meravellós esport no ens permeten tenir aquesta mena de luxes.

ABSOLUT MASCULÍ ( SALLENT 14 - POBLE NOU B 5)
Gaire res a comentar en un partit plàcid que ens va costar resoldre per la manca d'efectivitat tant en les situacions de superioritat al principi com en les infinitat d'oportunitats de 1 contra porter que vam generar.
Un Poble Nou molt jove es va mantenir al partit gràcies al seu porter però es va desinflar entre segon i tercer quart amb un parcial de 7-0 que va liquidar el partit.
Tres gols consecutius dels visitants a l'inici de l'últim quart semblaven donar una mica d'emoció, però ràpidament ens vam posar les piles de nou per tancar el partit amb un resultat força còmode.
Toca millorar aquests dèficits que es van poder veure ahir de cara als propers partits que marcaran el futur de l'equip, ja que ara anem a Rubí, descansem, rebem el Santa Eulàlia i visitem l'Autònoma en un mes de novembre força complicat.

CADET FEMENÍ (SALLENT 10 - SANT ANDREU 12)
Ahir era un d'aquells dies en què creus que pot passar alguna cosa extraordinària. Les absències rivals i la confiança en el teu grup fan que creguis que ha arribat la hora de donar una sorpresa a un dels grans. I la veritat és que ho vàrem tenir a les mans i vam estar a punt. Fins i tot ens vam arribar a situar 9-10 a falta de 5 minuts per acabar el partit. Però dues errades defensives i la manca d'encert, tònica que vàrem seguir en tot el partit, en les situacions de superioritat i davant la porteria rival ens van acabar passant factura.
Molt bon partit de l'EQUIP, en majúscules. Evidentment amb aspectes a millorar com les jugades de superioritat, la confiança davant de porteria i un pèl més d'intensitat en algunes defenses.
Però molt satisfet de la feina feta. Sé, sabem que tenim un grup interessant que entrenat i amb la intensitat i les ganes d'ahir pot fer un molt bon paper en aquesta lliga. Potser no ens donarà per arribar a guanyar partits, però firmo jugar-los tots com ahir i quedar-nos amb la mel als llavis.
Cal seguir currant entre setmana perquè sabem que això només ha estat un partit, que la LLiga és molt dura i el proper rival, probablement aquest any el millor equip de la competició, Terrassa a casa seva serà una altra prova dura de rosegar. En això estem, en seguir treballant per fer créixer el grup i convèncer-les que tenen més qualitat de la que de vegades demostren.

INFANTIL MIXTE (SALLENT 17 - SANT ADRIÀ 2)
Partit a priori assequible pels nostres infantils que aquest any encara no havien guanyat un partit.
Així va ser des del primer quart, amb un 7-0 que deixava el partit sentenciat i tancament de marcador al cinquè.
Això va servir per poder seguir el guió previst i fer jugar dos equips diferents i equilibrar els minuts entre tots els jugadors i donar algun més a aquells jugadors que aquest any s'estrenen en això del waterpolo.
També per intentar que tothom pogués fer el seu golet i intentar al màxim que els xavals gaudissin per un dia i també fessin disfrutar la grada.
Objectius complerts amb escreix i ara a seguir preparant els dos últims enfrontaments de la primera volta, a Badia i el derbi davant Minorisa, per seguir refermant les bones sensacions deixades en els dos últims enfrontaments.