A PUNT D'ACABAR L'ANY, ENS SITUEM A LLOC

Penúltima jornada abans de tancar el 2014 i cada equip sembla que ja ha trobat el seu espai i els seus objectius i amb això haurem d'encarar el 2015, per poder-nos apropar al què realment volem.
Resultats per tots els gustos amb un cap de setmana que exceptuant l'equip Infantil, ens ha deixat resultats que esperàvem.

ABSOLUT MASCULÍ (SALLENT 12 - BADIA 11)
Després de dues derrotes consecutives, l'equip necessitava una victòria per mantenir les opcions de classificació per la Fase i per retrobar-se amb el gust de la victòria.
Crec que no es va fer un partit lluit, amb errades defensives que ens generen massa ocasions de gol en contra i que sembla ens han fet perdre consistència en aquest sentit. Però del que es tractava dissabte era de sumar dos punts i no ens ho va posar fàcil l'equip vallesà.
Intercanvis de gols i d'empats des de l'inici del partit fins l'entrada de l'últim quart que s'encarava amb un gol d'avantatge pels visitants. A la última part tocava serrar les dents en defensa i intentar posar-se per davant, aconseguint-ho a manca de dos minuts per acabar. A partir d'aquí, defenses al límit i esgotant possessions en atac per amarrar dos punts que han de ser importants per la moral de l'equip.

ABSOLUT FEMENÍ (SALLENT 23 - FIGUERES 0)
Dissabte ens visitava el cuer de la categoria i el partit, com així va ser, havia de servir per donar molts minuts a totes les jugadores en vista del partit importantíssim de la setmana vinent a Girona, així com seguir amb la dinàmica positiva de resultats.
Crec que no va ser un partit divertit de veure, massa diferència entre un equip i l'altre a l'aigua i cert relaxament en alguns moments per part de les nostres jugadores que van fer que el partit entrés en una dinàmica insípida.
El marcador mica en mica es va anar eixamplant fins l'últim quart, on al final la única motivació que quedava vist el partit era si seríem capaces d'aguantar el marcador a 0 com va ser finalment.
Objectiu complert i aquesta setmana a entrenar fort per acabar l'any intentant aconseguir la victòria en la nostra visita a la meva ciutat que ens podria fer acabar la primera volta en tercera posició, quelcom impensable a principi de temporada, veurem si és possible.

JUVENIL MASCULÍ (SALLENT 10 - POBLE NOU 6)
S'ha fet esperar la primera victòria de l'equip però era clar que tard o d'hora havia d'arribar vista l'evolució de l'equip i la qualitat que atesora.
I va ser diumenge en un partit molt seriós del primer a l'últim minut, amb una petita baixada de tensió al tercer quart que va fer que l'equip visitant pensés per un moment en aconseguir la victòria.
Però l'equip va mostrar una maduresa que en altres partits s'ha trobat a faltar i va superar amb nota el moment per tancar una victòria que ha de servir per creure en aquest projecte i fer créixer un equip necessitat d'alegries.
Bon partit de l'equip en general, aprofitant aquest cop si les superioritats i penals a favor que en partits d'aquest estil solen marcar la diferència entre la victòria i la derrota. I bona tasca defensiva, clau en un equip que necessita sentir-se fort en aquest aspecte. Esperem que sigui la primera de les moltes alegries que queden per arribar.

CADET MASCULÍ (GEIEG/BANYOLES 6 - SALLENT 12)
Cinquena victòria per tancar la primera volta amb nota alta, d'aquest equip que sense fer gaire soroll s'ha convertit en la sorpresa del grup.
Dos quarts inicials amb parcials de 1-5 i 1-3 servien per encarar el típic partit trampa amb tranquil·litat i seguir sumant, a la espera del començament de la segona volta on l'objectiu serà mantenir la bona línia mostrada fins al moment per intentant treure el cap entre els dos primers equips del grup.
Els dos últims quarts van servir per donar minuts als menys habituals i mantenir el bon to de l'equip, amb empat a 4, deixant però la sensació que prement una mica mes l'accelerador es podia haver sumat una victòria més àmplia.
Diumenge vinent inici de la segona volta de la competició a terres andorranes, bona ocasió per seguir sumant ... i si pot ser aprofitar el viatge per altres coses que no tenen res a veure amb el waterpolo!!jejejeje...

INFANTIL MIXT (SALLENT 6 - GEIEG B 8)
Sembla que els aires gironins no ens venen bé als nostres infantils ja que els dos pitjors partits de la temporada els hem fet contra el GEIEG.
Un inici no massa brillant, amb empats constants però amb males sensacions en el joc. Un atac sense criteri, amb poca circulació i mala selecció d'accions. I una defensa no del tot agressiva feien que el partit s'anés complicant minut a minut.
Un mal parcial al quart quart, on no vàrem saber resoldre els problemes que ens van generar, va fer que haguéssim d'encomanar-nos a la remuntada en els dos últims, però que en vistes de com havíem jugat fins aleshores, semblava tasca complicada .. com així va ser.
Reflexió profunda de cap a on volem anar amb aquest equip. Sembla clar que ens quedarem amb la cinquena o la sisena plaça del grup, quan evitant Barceloneta i Barcelona B, tenim capacitat suficient per estar darrera d'aquest dos equips.

ALEVÍ MIXT (SALLENT 1 - MATARÓ B 8)
Inici de la segona volta, amb l'objectiu clar de millorar les prestacions fetes fins ara i objectiu assolit amb escreix al primer partit. Comparar el 16-0 de l'anada amb el 1-8 de dissabte ja parla per si sol. Però sense deixar de progressar i de millorar, crec que dissabte no vàrem acabar de mostrar tot el què tenim i les primeres tres parts sobretot no vàrem saber jugar com ho havíem de fer. A partit del quart parcial, millor organització atacant, més estabilitat defensiva, producte del qual vam passar d'un 0-6 al tercer quart, a un 1-2 en els tres següents.
L'equip segueix creixent i molt, però volem ser ambiciosos i saber que encara queda molt camí per recórrer i que seguirem treballant com ho estem fent perquè això no s'aturi.
Aturada ara per Nadal, amb propers partits al 2015 que ens han de consolidar a la segona posició per darrera d'un Mataró B, amb 14 jugadors del 2004 (quina enveja) que donaran molta guerra en un futur.