dilluns, 12 de gener del 2015

SEMBLA QUE EL TORRONS NO HAN PASSAT FACTURA

Tornàvem a l'activitat després de l'aturada de Nadal, en un cap de setmana propici per aconseguir victòries i així ha estat, els nostres equips no han fallat i hem pogut aconseguir cinc victòries que ens fan encarar el 2015 amb optimisme. 
Moltes vegades aquestes aturades per festes comporten mal de caps als entrenadors ja que els entrenaments baixen d'intensitat, es perd qualitat competitiva i costa tornar a engegar després de tants dies sense partits. Afortunadament això no ha estat així aquesta vegada i hem pogut gaudir d'un cap de setmana molt positiu. 

ABSOLUT MASCULÍ (SALLENT 11 - HOSPITALET 10)
Important victòria contra un rival molt dur que estarà lluitant fins al final per assolir una de les 3 places que donen accés al Campionat d'Espanya i al qual l'hem distanciat amb dues victòries al final de la primera volta. 
Molt bona entrada al partit, amb intensitat, amb lluita i amb molta efectivitat davant de porteria al primer quart que donava una avantatge que no va durar en excés, ja que al segon quart, la precipitació i les males decisions ofensives van fer que els visitants tornessin a entrar al partit, deixant el marcador amb un empat a 5 a l'equador del matx. 
A partir d'aquí, el que es preveia, amb dos equips lluitant per la victòria, amb errades típiques d'aquests partits de tornada de vacances i on estava clar que el primer que fos capaç d'assolir una renda superior d'un gol s'acabaria enduent els punts. Afortunadament va sortir cara i a manca de 1'30" per acabar el partit vam aconseguir el 11-9 que ens deixava amb moltes opcions de victòria. Un gol visitant posava emoció al partit però una bona gestió de les últimes possessions va fer que els punts es quedessin a casa, assegurant una victòria vital per les nostres aspiracions. 

ABSOLUT FEMENÍ ( SALLENT 25 - GRANOLLERS 1)
Partit sense història, on les visitants es presentaven amb algunes baixes i pràcticament sense opcions de disputar el partit. Tot i així, res de relaxament i un parcial de 8-0 al primer quart, que deixava el partit sentenciat però amb el perill de que la diferència en el marcador i el joc fes baixar el ritme i les ganes de les locals. Res d'això va aparèixer. Constants rotacions de jugadores, intensitat i moltes ganes en totes elles, demostrant que les bones sensacions deixades els últims dies als entrenaments no eren fruit de la casualitat. 
La resta del partit va servir per seguir eixamplant diferències, intentar com sempre en aquests partits que totes tinguessin el seu protagonisme anotador i treballar pensant ja en futurs enfrontaments, sobretot en el del proper dissabte on ens visita el lider i màxim favorit al títol, l'Horta, amb ganes de demostrar la qualitat de l'equip i de millorar les prestacions del partit d'anada, on probablement vàrem fer el pitjor partit de la temporada. 

JUVENIL MASCULÍ (HORTA 9 - SALLENT 11)
El partit de diumenge era una bona prova per mostrar si la progressió de l'equip havia estat només fruit d'una millora del calendari o també es devia a una millora en el joc col·lectiu i d'aportació individual. Es va demostrar que aquest equip ha crescut, comença a saber a què juga i com ha d'afrontar els partits en aquesta categoria. 
Tot i començar per davant en el primer quart, com es tradició a Horta, l'equip local va augmentar la intensitat en el joc i es va col·locar per davant fins pràcticament finals del tercer quart, moment en el que els visitants van reaccionar fins recuperar la igualtat en el marcador i entrar a l'últim quart amb les possibilitats intactes de victòria. 
En aquest moment, aspectes perduts durant l'any com la serenor, la sang freda i la capacitat per jugar minuts decisius van aparèixer i l'equip amb dos gols en aquest període es va poder endur uns punts valuosíssims que refermen la progressió de l'equip i permeten mirar el futur amb optimisme. 

CADET MASCULÍ (SANT ADRIÀ 0 - SALLENT 28)
Partit sense història contra el cuer del grup que va servir per sumar dos punts més a l'espera dels propers partits que han de decidir la sort del grup i veure cap a on va encarat aquest equip cadet.
El resultat ho diu tot, un 0-8 d'entrada ja va deixar el partit vist per sentència i la resta només va servir per veure quina quantitat de gols seria capaç de fer l'equip, potser mirant possibles empats a punts finals, però vist com està el grup, difícilment s'acabarà decidint per aquests detalls.
L'equip segueix en progressió i ara toca seguir treballant de valent ja que aquesta setmana toca visitar el Catalunya, l'únic equip que de moment ha derrotat els sallentins, una autèntica prova de foc. 

INFANTIL MIXT (SANT ADRIÀ 7 - SALLENT 8)
De vegades en esport de formació el més important no és el resultat o la victòria contundent si no intentar ensenyar als jugadors que ha de prevaldre l'esforç diari i l'entrenament, i que els jugadors que s'esforcen durant la setmana han de disposar de més minuts ja que s'ho guanyen entrenant. Aquest és el meu pensament i intento portar-lo endavant. 
Molts cops això provoca que partits on teòricament has de guanyar fàcil ,es compliquin més del compte, però en l'esport també prevalen altres coses, encara que la gent pugui tenir una visió diferent, però afortunadament per mi, el responsable màxim sóc jo i crec en el que faig i com fer-ho.  
Mal partit en general, on es va notar en excés la manca d'entrenament d'aquestes festes i que en cap moment vàrem saber resoldre amb comoditat. 
La part positiva és que els alevins desplaçats van poder gaudir de molts minuts que ens serviran en un futur no molt llunyà. 
Molt a millorar, molt a treballar ... i molt per aprendre. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada