dimecres, 10 d’octubre del 2012

PISCINES MUNICIPALS DE MANRESA

El passat dia 1 d'octubre es va fer efectiu el canvi de propietaris de les Piscines Municipals de Manresa, que des de 2006 (amb la nova instal·lació) gestionava el Club Natació Manresa i ara ha passat a mans d'Aigües de Manresa, sembla ser com acusa tothom, per la mala gestió del club.

No vull fer una entrada partidista perquè jo treballi ara pel club ni vull que s'entengui com a una crítica pels nous gestors. Simplement vull expressar la meva opinió amb tot el que està passant.

Després d'un procés difícil i feixuc, quan l'any 2006 el Club Natació Manresa aconsegueix la gestió de les noves piscines Municipals, amb equipaments més moderns i adequats a l'actualitat, però perdent una bona part del que feien especials les piscines, com la piscina descoberta, la pista poliesportiva o la piscina de 50m., que donaven molta vida al Club, sobretot a l'estiu ... 
El Club ha passat per moments molt delicats fins arribar al punt que l'Ajuntament decideix a finals del 2011 que el Club no pot seguir gestionant la instal·lació i des del març del 2012 intervé l'actuació del Club a les piscines per què entri a gestionar-ho una altra empresa, en aquest cas Aigües. 

El que més em dol de tota aquesta situació, no és només els problemes que tot això està generant, si no tot l'ambient negatiu que s'està creant en torn el club i els treballadors que hi quedem.
Jo no discutiré si la gestió ha estat o no la correcta perquè entre altres coses no hi entenc de números, però si que hi entenc de persones tot i que el meu caràcter pugui portar a pensar el contrari i no és just el que estem vivint.

Perquè al cap i a la fi no deixem de ser companys de viatge i que jo sàpiga, tots els treballadors que ara són d'Aigües tenen feina i són a les piscines gràcies al club. Un club que en molts casos ens ha facilitat a tots els horaris, l'adaptació de la feina a moltes altres coses i ens ha donat una sortida laboral, difícil en els temps que corren. I no s'està sent just amb el club.

Perquè només un apunt. Que quedi clar a tothom que si el club s'enfonsa, s'enfonsen les piscines. I si Aigües no funciona el club també s'ensorra. És així de clar i contundent. I el que no ho vulgui veure, té una bena important als ulls.

I en aquests deu dies de nova gestió no es respira un bon ambient a les piscines. Hi ha massa retrets per part d'uns i altres i massa coses negatives que fan que l'ambient a la feina no sigui el més adient. I o som capaços entre tots de reconduir la situació o ens farem molt mal. Perquè no només intervenen els gestors i treballadors de la piscina, hi ha moltes famílies al darrera que també estant patint per la situació creada i que no veuen un futur clar darrera de tot això. 

Només espero i desitjo que les coses ens vagin bé a tots, que remem tots en una mateixa direcció i que a la llarga, la convivència i l'harmonia predominin de manera clara en les nostres relacions. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada