dilluns, 13 d’octubre del 2014

JA TORNEM A SER AQUÍ

Aquest cap de setmana hem tornat a iniciar les Lligues Catalanes, amb sort diversa pels nostres equips, però d'altra banda amb resultats ja esperats. 


ABSOLUT MASCULÍ
Victòria 7-8 a Martorell amb gol a falta de 0.8 per acabar el partit. Pensàvem que seria un equip que per la seva joventut no ens posaria en tanta dificultat però en aquesta categoria si no treballes al màxim i no et comportes com un bloc qualsevol et pot donar un ensurt. 

Dos punts al sac i a pensar en el Mataró B. 


ABSOLUT FEMENÍ
Derrota previsible a Horta 11-4, en un resultat que personalment crec que no reflexa la diferència entre els dos equips. 
Elles un bloc consolidat amb dos o tres reforços en posicions claus que els donen favoritisme per la Lliga. Nosaltres un equip en construcció, amb joves que han d'acabar d'assolir el protagonisme esperat i incorporacions que hem d'adaptar al engranatge. 

Bones sensacions tot i la derrota i a preparar el debut a casa davant el Martorell. 


JUVENIL MASCULÍ
Derrota 14-7 a Molins de Rei però amb millors sensacions del que s'esperava. Un equip que ha de créixer, que s'ha d'adaptar a la categoria i que amb treball diari ha de poder disputar la majoria de partits. 

Esperem que això sigui l'auguri d'una gran temporada. Ara toca pensar amb el Martorell que com va demostrar dissabte, disposa de bons jugadors Juvenils, preparats per fer una molt bona temporada a la categoria. 


CADET MASCULÍ
Victòria còmode davant el nou equip dels Taurons d'Andorra 25-1 en un partit sense història. Aquest serà un any complicat pel Cadet degut a les 3 baixes de jugadors claus que ha sofert però un partit com aquest ha de servir més enllà del resultat, per enfortir la moral dels jugadors sallentins i animar-los a seguir treballant per millorar dia a dia.

Proper partit, Sant Adrià dissabte també a casa. 

INFANTIL MIXTE
Un equip pràcticament nou, amb majoria de jugadors que gairebé no han disputat un partit fins aquest any i que igual que l'Aleví tindrà un any complicat, de molt aprenentatge, però que amb treball i il·lusió segur que anirà evolucionant. 
Derrota contra Barcelona B que a la meitat de partit ja havia tancat marcador (1-16), demostrant que els equips grans podrien competir amb qualsevol equip de la categoria i plantar molta cara. 
Toca seguir treballant per millorar i el proper diumenge a Girona davant el GEIEG B, intentar lluitar molt més el partit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada