dilluns, 27 d’octubre del 2014

SEGUIM CREIXENT EN IL·LUSIÓ

Aquest cap de setmana ha estat especialment il·lusionant ja que hem entrat en competició amb l'equip Aleví. Els resultats i els grans equips estan molt bé, però la base de tot és la cantera i poder anar creant dia a dia futurs waterpolistes ... i en això estem, en un període llarg i feixuc com tot en els seus inicis però que han d'assegurar el futur de l'entitat. 

ABSOLUT MASCULÍ (MONTJUIC 9 - SALLENT 5)
Primera derrota del curs davant un altre dels favorits a estar al Campionat d'Espanya. L'enfrontament ja es preveia dur per les condicions de la piscina, camp de 30m. i per les baixes que arrossegava l'equip per questions laborals. L'entrada al partit no va ser l'adequada i un parcial de 4-0 al primer quart ja va deixar clares les intencions dels barcelonins. Això provoca haver d'anar a remolc tot el partit i qualsevol intent de remuntada amb equips d'aquest nivell sempre és complicat.
La nota positiva és que ja estem com gairebé tots, amb una derrota però amb les opcions intactes d'assolir el nostre objectiu. Toca seguir treballant per intentar sumar els propers 4 punts davant els filials de Poble Nou i Rubí per encarar la jornada de descans amb certa tranquil·litat. 

ABSOLUT FEMENÍ (SALLENT 21 - MATARÓ B 6)
Segon partit a casa i segona victòria contundent. Sembla ser que hem trobat un camí interessant que ens ha de fer lluitar amb tots els equips aquesta temporada i així ho hem demostrat en els dos partits com a locals. 
Potencial ofensiu en tenim, hem de millorar moltes coses en defensa però seguim en la línia bona i això ens fa ser optimistes. 
El millor de tot és que estem podent donar molts minuts a les Cadets que els estan aprofitant de meravella en la seva formació. Ens ajuden amb les Absolutes i les ha d'ajudar contra els equips de la seva categoria. 
Però hem de tocar de peus a terra i saber que ens queda molt per treballar, la LLiga no serà fàcil i hem d'estar preparades per tot. 

JUVENIL (SANT ANDREU 15 - SALLENT 5)
Malgrat la derrota, l'objectiu de l'equip es va consolidant dia a dia i no és altre que aprendre a competir, lluitar cada partit per escurçar la distància que ara mateix ens separa dels equips de la part alta de la taula. 
Aquest equip necessita creure més en si mateix, oblidar el nom del contrari i centrar-se en la feina a fer, només així podrem anar demostrant poc a poc la qualitat amagada. No és ni serà fàcil, però el camí ha de ser aquest si es vol fer una lliga amb condicions i oferir una bona imatge allà on es vagi. 
Primer quart ben aguantat, però no es va poder aguantar l'empenta dels andreuencs en el segon i tercer on van liquidar el partit, amb un 7-1.
Com sempre, s'han d'extreure conclusions positives del grup i reforçar el treball individual setmanal.

CADET MASCULÍ (SALLENT 5 - CATALUNYA 13)
Arribava a Sallent el favorit del grup i el primer rival d'entitat després de dues golejades i el partit va seguir el guió previst. 
Domini clar del Cata des de l'inici amb un 0-7 a mig partit que deixava el partit sentenciat. 
Costa generar oportunitats en atac, trobar espais i assumir responsabilitats i així és complicat marcar gols. Defensivament l'equip dona un pas enrere, amb defenses toves i poc intenses que van generar masses oportunitats al contrari, i davant un rival com el de dissabte, això ho aprofiten a la perfecció. 
Ara mateix sembla que ja sabem on estem situats en aquesta lliga, caldrà millorar aquests aspectes en els dos propers partits davant Montjuïc i Poble Nou, inferiors al Catalunya però que si no es milloren aquests aspectes costaran de guanyar... i s'ha de lluitar per poder estar per damunt d'ells.

INFANTIL MIXT (SALLENT 5 - BTA B 20)
Després de les dues primeres derrotes i sobretot la imatge que havíem ofert, s'esperava una altra golejada d'escàndol davant el filial infantil del Campió d'Europa. Res més lluny de la realitat. Amb un canvi d'actitud i d'intensitat importants, es va lluitar fins l'extenuació per assolir un resultat més que digne.
4-8 a la segona part i fent les coses molt ben fetes. A partir d'aquí coses que ens han de fer reflexionar. Una, el cansament fruït d'un aspecte clau a millorar entre setmana, l'entrenament. Dos, que la profunditat de banqueta del Barceloneta és molt millor que la nostra. 
Ara que a la primera volta ja hem passat els dos "cocos" i hem fet el partit dolent, venen partits on si aconseguim jugar amb la mateixa actitud i intensitat, podem fer coses molt interessants. Això si, hem de treballar molt més entre setmana per arribar als partits amb les màximes garanties. 

ALEVÍ MIXT ( MATARÓ B 15- SALLENT 0)
Malgrat la derrota abultada, no podem sortir decebuts. Hem fet el primer pas que era crear l'equip Aleví i fer-lo competir. Evidentment tenim molta feina per endavant, acabem de començar, molts jugadors no havien disputat mai un partit oficial i això es nota quan t'enfrontes a equips que ja tenen una petita trajectòria al darrera.
Però això no ens farà baixar els braços, tenim la il·lusió per bandera i un grup de nens disposats a treballar dur per arribar a gaudir d'aquest esport i en això dedicarem els nostres esforços. 
Ara tots (jugadors, tècnics i pares) sabem realment on som, només ens queda progressar i anar endavant ja que els xavals estan entrenant cada dia per millorar i assolir abans del que molts es pensen resultats positius. 
Però com els deia dissabte, el resultat ara no és el més important, per nosaltres l'objectiu és créixer, no sabem amb quina progressió, però créixer dia a dia. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada