dilluns, 20 d’octubre del 2014

TRES DE SIS, I NO ÉS UNA FORMACIÓ CASTELLERA...

Aquest cap de setmana hem viscut la segona Jornada de les Lligues, amb el debut en competició de l'equip Cadet Femení, en el que s'espera serà un Campionat dur i difícil però segur que ens farà millorar i madurar a tots plegats.

ABSOLUT MASCULÍ : 
Primer partit a casa i segona victòria del curs davant un bon Mataró B, que malgrat la seva joventut va plantar cara en tot moment.
Un parcial de 4-0 a al darrer quart va certificar el 14-9 final, mostrant la qualitat de l'equip i sumant una nova victòria, molt important davant la visita aquest proper dissabte a la Muntanya Màgica contra el Montjuic, un dels equips cridats a estar a la part alta de la taula.
Aquest any sembla que tornarà a regnar la igualtat a la categoria, com ho demostra que ja a la segona jornada només queden dos equips invictes, Autònoma i nosaltres, curiosament les dues plantilles de més edat de la categoria.

ABSOLUT FEMENÍ :
Es presentava el partit amb la il·lusió del debut a casa d'un projecte renovat i després d'una derrota a Horta, massa abultada davant el gran favorit. El Martorell l'any passat ens va passar per sobre en els dos enfrontaments i hi havia ganes de fer les coses bé.
Des del primer moment gran compromís de totes les jugadores, excel·lent rendiment ofensiu i victòria per 19-10. Aquest serà el camí al llarg de la temporada, demostrant que hi ha material per realitzar una gran campanya i estar lluitant amb els millors de la categoria.
Menció especial per les Cadets que van anar convocades, només quatre hores després de realitzar un mal partit a Mediterrani, es van saber sobreposar i realitzar molt bona feina, malgrat el cansament i les males sensacions viscudes al matí.

JUVENIL MASCULÍ :
Primer partit a casa i derrota davant Martorell 4-11 sense poder mantenir les bones sensacions mostrades a Molins.
Aquest any tocarà lluitar i patir davant equips més fets i rodats i cal l'esforç i el compromís màxim en cada partit. No serà fàcil, però hi ha equip suficient per lluitar davant qualsevol adevrsari i plantar cara a tots els equips, només cal creure en les possibilitats individuals de cadascú per millorar les qualitats col·lectives.

CADET MASCULÍ :
Segon partit i segona golejada en front un equip nou a la categoria, el WP Sant Adrià-WUA que es va presentar a Sallent amb 8 efectius i amb molt rodatge per endavant. Es de lloar que els clubs apostin per treballar la cantera i sorgeixin més equips més enllà dels habituals de cada any encara que les primeres temporades sempre són molt complicades.
Minuts per tothom, gols per tothom i el cap posat ja en el proper partit davant el Catalunya que no tindrà res a veure amb els dos enfrontaments jugats fins ara.
Aquesta setmana s'haurà de treballar amb energia per arribar en les millors condicions.

CADET FEMENÍ : 
Estrenàvem temporada davant el campió vigent, en una piscina que mai ens ha estat favorable i que sincerament no va fer aflorar el millor de nosaltres.
Derrota per 21-4 davant el CE Mediterrani, però no crec que aquesta sigui la diferència real. Vam sortir espantades, toves i sense esma i això davant un rival que pressiona i t'exigeix al màxim ho acabes pagant.
Estic convençut que tenim més qualitat de la que vàrem mostrar, només ens cal creure més en nosaltres mateixes i afrontar aquest tipus de partits amb més valentia. Només és el primer partit i estic absolutament convençut que anirem a més i donarem més d'un ensurt, temps al temps.
Proper partit a casa davant Sant Andreu, ha de ser aquest primer pas.

INFANTIL MIXTE :
Derrota davant GEIEG B 9-5 en un mal partit. Aquest any s'han ajuntat jugadors que pràcticament no jugaven la temporada passada, amb jugadors que no havien jugat mai i un parell que si tenien minuts i això fa que l'equip estigui molt descompensat i que encara haguem de trobar el lloc.
Hi haurà molta feina a fer, però no defallirem per intentar millorar les moltes coses que necessitem per mostrar-nos com un equip i que amb el temps les coses sortiran millor.
Propera parada no anima a l'esperança ja que dissabte ens visita Barceloneta B, un bon moment per seguir aprenent davant un dels grans del waterpolo català.

2 comentaris:

  1. Mica en mica, paset a paset, al final sempre surten els resultats. Paciència!!!

    ResponElimina
  2. No dubto que els resultats vindran. S´esta treballant molt bé i això s´ha de notar. Nomes cal ser perseverants i pacients. Bona feina a tots dos.

    ResponElimina